Apployee

SDC Update Oktober 2023

Bedrijfsbranding in de Chauffeursapp

Vanaf nu is het mogelijk om een persoonlijke welkomstboodschap te tonen aan de chauffeur bij het openen van hun app. Wat dit echt speciaal maakt? Het bericht is volledig bedrijfsspecifiek!

Wat betekent dit voor jou?

Branding op maat: Het inlogscherm van de app kan nu worden aangepast in de kleuren van jouw organisatie. Dit zorgt niet alleen voor een vertrouwd gevoel bij je chauffeurs, maar versterkt ook jullie merkimago elke keer dat ze de app openen.

Gerichte introtekst: Voeg een welkomstboodschap toe die specifiek is afgestemd op de behoeften en cultuur van jullie organisatie. Of het nu gaat om een inspirerende quote, een kort welkomstbericht of belangrijke mededelingen, je kunt het allemaal toevoegen om jouw team direct aan te spreken.

Hoe stel je dit in?

Nieuwe Export Functionaliteit voor Rijgedrag Scores op Smart Driver Coaching Platform

Vanaf nu hebben kantoormedewerkers de mogelijkheid om een uitgebreide export te maken van de rijgedrag scores van zowel teams als individuele chauffeurs. Dit zorgt voor een meer gedetailleerde en aanpasbare blik op de prestaties binnen uw organisatie.

Wat kun je verwachten in de export?

Scores: Een duidelijk overzicht van de rijgedrag scores van zowel teams als individuele chauffeurs.

Deltas: Inzicht in de verschillen of veranderingen in rijgedrag over een bepaalde periode.

Afhankelijk van de filters die je instelt, kun je de gegevens in deze export naar wens reguleren. Dit biedt je de vrijheid om alleen de informatie te verkrijgen die relevant is voor jouw specifieke analyse.

Wat betekent dit voor jou?

Dankzij deze nieuwe functie kan het kantoor nu eigen analyses uitvoeren, grafieken maken, of andere representaties creëren op basis van de berekende scores. Of je nu diepgaande trendanalyses wilt uitvoeren of een snelle maandelijkse check wilt doen, deze exportfunctionaliteit is ontworpen om aan jouw behoeften te voldoen.

In ander nieuws

Met elke stap dichterbij

stressreductie
werkgeluk
co2 - reductie
duurzaamheid
minder verzuim
leiderschap
gezondheid
veiligheid
motivatie
efficiëntie
balans
rendement
flexibiliteit
Apployee-Logo-White