Apployee

Smart Vitality

Meten is weten

Vitaal aan het werk is een gezamenlijke verantwoordelijkheid: van de werkgever én de medewerker. Vitaliteit op de werkvloer zorgt voor stressvermindering en hogere medewerkerstevredenheid, wat uiteindelijk leidt tot minder verzuim en bijdraagt aan duurzame inzetbaarheid. Met onze vitaliteitstrajecten ondersteunen we jouw medewerkers om fysiek en mentaal fit te worden en te blijven! Op die manier wordt het werkgeluk en de duurzame inzetbaarheid van jouw medewerkers verhoogd. Onze fysieke Smart Vitality meting staat centraal in ieder traject en geeft de medewerkers gedetailleerd inzicht in hun eigen vitaliteit!

Smart Vitality meting

De kern van onze aanpak wordt gevormd door onze Smart Vitality meting. Deze meting, gebaseerd op preventief medisch onderzoek, voorziet elke deelnemer van een uitgebreide fysieke vitaliteitsanalyse die wordt toegelicht door een van onze vitaliteitscoaches. De meting bestaat uit drie unieke fases:

1. Het Persoonlijke Vitaliteitsrapport

2. De Smart Vitality Academy

3. De Bedrijfsrapportage

Smart Vitality Challenge

Om jouw medewerkers extra te motiveren om zichzelf te blijven verbeteren, hebben we de Smart Vitality Challenge ontworpen. Hierin worden medewerkers uitgedaagd om hun voorgaande vitaliteitsmeting te verbeteren op de aandachtspunten die tijdens het consult met de vitaliteitscoach besproken zijn. Dit vindt plaats in een gemiddelde periode van 3 maanden. Na deze periode krijgt de medewerker een tweede vitaliteitsmeting, inclusief consult met de vitaliteitscoach, waarbij voortgang wordt bekeken en besproken en er nieuwe tips en adviezen worden gegeven. 

Vraag een gratis proefmeting aan!

Workshops

Duik in onze reeks workshops, speciaal ontworpen om het welzijn en prestaties van jouw medewerkers en/of leidinggevenden te bevorderen:

Workshop Gezonde Leefstijl

Workshop Vitaal Zelfmanagement

Workshop Vitaal Leiderschap (speciaal voor leidinggevenden)

Workshops Boost je Brein (meerdere sessies beschikbaar)

Workshops Durf te Kiezen (meerdere sessies beschikbaar)

Al onze workshops kunnen incompany gegeven worden en zijn aanpasbaar aan uw specifieke behoeften. Voor bedrijven die bijdragen aan SOOB, bieden we speciale kortingen met kortingen vanaf 75%. Bepaalde workshops zijn zelfs gratis voor chauffeurs die bijdragen aan SOOB!

Smart Vitality & Smart Driver Coaching

Wist je dat Smart Vitality heel goed te combineren is met Smart Driver Coaching? Binnen deze combinatie zetten we ons in om alle aspecten te optimaliseren die van invloed zijn op jouw chauffeurs. We stimuleren hen om zichzelf te verbeteren op vlakken zoals gezondheid, communicatie en rijgedrag door middel van het generen van eerlijke data en realtime inzicht. Samen bouwen we aan een vitale en energieke werkomgeving!

Niet actief in de logistiek?

Geen probleem! Smart Vitality bieden we ook aan voor alle andere sectoren!

Met elke stap dichterbij

stressreductie
werkgeluk
co2 - reductie
duurzaamheid
minder verzuim
leiderschap
gezondheid
veiligheid
motivatie
efficiëntie
balans
rendement
flexibiliteit
Apployee-Logo-White