Apployee

Code 95

Optimaliseer de kracht van Code 95!

Onze Code 95 trainingen versterkt chauffeurs’ vitaliteit en veiligheid door geavanceerde data-driven technieken. Met behulp van fysieke Smart Vitality metingen en coaching bevorderen we bewustzijn en duurzame gedragsverbeteringen, en leggen zo een stevige basis voor een gezonde organisatie. Wij bieden de handvatten, samen passen we ze toe. 

Code 95 U19 - Leefstijltraining

De vitaliteit van beroepschauffeurs is essentieel voor zowel hun eigen gezondheid als de veiligheid op de weg. Lage vitaliteit onder chauffeurs vergroot de kans op ongelukken en leidt tot hogere kosten voor werkgevers. Een positieve invloed op de vitaliteit van de chauffeurs leidt tot vergrote alertheid en een beter concentratie- en reactievermogen, evenals verlaagde stressniveaus. Dit resulteert in vergrote productiviteit en minder verzuim. 

Nu met €200 SOOB subsidie per deelnemer!

Code 95 U24 - Slimme Chauffeursdag

Tijdens de Slimme Chauffeursdag leren chauffeurs hoe ze hun rijgedrag, communicatie en houding kunnen verbeteren. Ze ondergaan een reactietest en hun rijgedrag wordt geanalyseerd. Het doel is veiliger en beter presteren op de weg door positieve gedragsverandering. De chauffeursdag is aanpasbaar aan klantwensen.

Nu met €100 SOOB subsidie per deelnemer!

H.N. Post & Zn. - Code (5 Leefstijltraining U19 Apployee

"Het is leuk om te zien dat heel veel chauffeurs het positief ervaren. De sfeer zit er goed in."

Ga voor maximaal rendement met Code 95!

Met elke stap dichterbij

stressreductie
werkgeluk
co2 - reductie
duurzaamheid
minder verzuim
leiderschap
gezondheid
veiligheid
motivatie
efficiëntie
balans
rendement
flexibiliteit
Apployee-Logo-White

Code 95
U19 Leefstijltraining

Nu voor maar
€29,- per deelnemer!