Apployee

Code 95

Optimaliseer de kracht van Code 95!

Onze Code 95 trainingen versterkt chauffeurs’ vitaliteit en veiligheid door geavanceerde data-driven technieken. Met behulp van fysieke Smart Vitality metingen en coaching bevorderen we bewustzijn en duurzame gedragsverbeteringen, en leggen zo een stevige basis voor een gezonde organisatie. Wij bieden de handvatten, samen passen we ze toe. 

Code 95 - Leefstijltraining

De vitaliteit van beroepschauffeurs is essentieel voor zowel hun eigen gezondheid als de veiligheid op de weg. Lage vitaliteit onder chauffeurs vergroot de kans op ongelukken en leidt tot hogere kosten voor werkgevers. Een positieve invloed op de vitaliteit van de chauffeurs leidt tot vergrote alertheid en een beter concentratie- en reactievermogen, evenals verlaagde stressniveaus. Dit resulteert in vergrote productiviteit en minder verzuim. 

Code 95 - Slimme Chauffeursdag

Tijdens de Slimme Chauffeursdag leren chauffeurs hoe ze hun rijgedrag, communicatie en houding kunnen verbeteren. Ze ondergaan een reactietest en hun rijgedrag wordt geanalyseerd. Het doel is veiliger en beter presteren op de weg door positieve gedragsverandering. De chauffeursdag is aanpasbaar aan klantwensen.

"Hier komt een quote uit een van de testimonials!"

Ga voor maximaal rendement met Code 95!

Met elke stap dichterbij

stressreductie
werkgeluk
co2 - reductie
duurzaamheid
minder verzuim
leiderschap
gezondheid
veiligheid
motivatie
efficiëntie
balans
rendement
flexibiliteit
Apployee-Logo-White