Apployee

SDC Update November 2023

Smart Driver Coaching maakt gebruik van Live RDW-gegevens voor optimaal voertuigbeheer

Het Smart Driver Coaching Platform heeft onlangs een innovatieve update doorgevoerd die de ervaring van voertuigbeheer aanzienlijk zal verbeteren. Met een nieuwe functie die rechtstreeks gekoppeld is aan de databanken van de Rijksdienst voor het Wegverkeer (RDW), kun je met één druk op de knop alle beschikbare informatie van het voertuig in het Smart Driver Coaching platform zetten.

Wat betekent dit voor jou?

Deze recente ontwikkeling belooft niet alleen de huidige gegevens van het voertuig te verstrekken, maar zal ook automatisch alle toekomstige datapunten meenemen zodra deze beschikbaar komen. Dit betekent dat je profiteert van een uitgebreid en continu bijgewerkt inzicht in de voertuigen, wat je in staat stelt om weloverwogen beslissingen te nemen met betrekking tot onderhoud, prestatie-optimalisatie en meer!

Toekomstbestendig

Real-time voertuigmonitoring in het voertuigoverzicht!

Een update is onlangs geïntroduceerd in het Smart Driver Coaching Platform, met de toevoeging van een verbeterd ‘Overzicht Actieve Voertuigen’. Deze nieuwe functionaliteit stelt je in staat om gemakkelijk te controleren of voertuigen actief zijn of wanneer ze voor het laatst actief waren. Hierdoor wordt proactieve monitoring mogelijk gemaakt, waardoor je precies weet welke voertuigen gegevens genereren en wanneer ze in gebruik zijn.

Wat betekent dit voor jou?

Deze nieuwe ontwikkeling stelt het platform in staat om voertuigen met actieve datastromen te identificeren en zorgt ervoor dat de bijbehorende gegevens succesvol worden verwerkt, op voorwaarde dat de bestuurder in het systeem bekend is. Hierdoor kan je gerust zijn dat de gegevens nauwkeurig worden bijgehouden en inzichtelijk zijn voor verdere analyses en verbeteringen.

Waarom?

Na een terechte opmerking vanuit de klant hebben we deze “quick win” ontwikkeld en doorgevoerd. Een relatief eenvoudige maar belangrijke update in het controleren van de datastromen. Het is slechts een kruimel van het voertuigoverzicht waar we heen willen, maar zo kunnen we op korte termijn al de toegevoegde waarde laten zien.

Wat nu verder?

Er staan meerdere stappen op de planning, waaronder herinrichting van het voertuigoverzicht, waarbij je kunt uitkijken naar nieuwe functies zoals live locatie-tracking, benchmarking, predictive maintenance en diepgaande analyses van voertuigprestaties. Met deze uitgebreide en toekomstgerichte aanpak zetten we ons in om jou een allesomvattende tool te bieden voor geavanceerd en efficiënt voertuigbeheer.

Verbeterde chatfunctie: Groepscommunicatie en bestandsdeling

De laatste update introduceerd een nieuw chat platform, waardoor planners en leidinggevenden nu de mogelijkheid hebben om berichten te verzenden naar hun volledige bedrijf of team in één keer. De vernieuwde chatfunctie maakt niet alleen efficiënte communicatie mogelijk, maar maakt het ook eenvoudig om PDF-bestanden zoals handboeken en afbeeldingen te delen, waardoor de uitwisseling van informatie en kennis wordt vergemakkelijkt.

Wat betekent dit voor jou?

Deze functie maakt het mogelijk om op een efficiëntere manier te kunnen samenwerken en communiceren, waardoor het gemakkelijker wordt om belangrijke informatie te delen en prestaties te erkennen. Daarmee leggen we hiermee ook een basis voor de grote vernieuwingen in de chatfunctie die verwacht worden in Q1 2024.

Je kan nu bijvoorbeeld een bedrijfscommunity pagina inrichten waar alle laatste nieuwtjes via een beveiligde omgeving worden gedeeld met de medewerkers.

Vorige updates

Met elke stap dichterbij

stressreductie
werkgeluk
co2 - reductie
duurzaamheid
minder verzuim
leiderschap
gezondheid
veiligheid
motivatie
efficiëntie
balans
rendement
flexibiliteit
Apployee-Logo-White