Apployee

Andere sectoren

De weg naar een efficiëntere werkvloer door een combinatie van data en consulting.

Smart Vitality

Vitaal aan het werk is een gezamenlijke verantwoordelijkheid: van de werkgever én de medewerker. Met onze vitaliteitstrajecten ondersteunen we jouw medewerkers om fysiek en mentaal fit te worden en te blijven! Op die manier wordt het werkgeluk en de duurzame inzetbaarheid van jouw medewerkers verhoogd. De Smart Vitality meting staat centraal in ieder traject en geeft de medewerkers inzicht in hun eigen gezondheid en vitaliteit. 

Medewerker Tevredenheid Onderzoek

Iedereen heeft het over duurzame inzetbaarheid, maar waar moet je beginnen? Met ons medewerkerstevredenheidsonderzoek (MTO) krijg je op een eenvoudige en pakkende manier inzicht in het huidige werkgeluk van jouw medewerkers. Aan de hand van specifieke vragenlijsten verzamelen we data, die we verwerken in een uitgebreide rapportage. Het bedrijfsrapport wordt helder toegelicht door een expert. Ontwikkelkansen voor jouw organisatie komen naar voren en je kan meteen aan de slag met de concrete actiepunten!

Smart Innovations

We staan elke dag klaar om onze klanten te helpen bij het omzetten van data naar waardevol inzicht. We geloven in een toekomst waarin bedrijven volledige controle hebben over hun data en samen met sterke partners nog meer toegevoegde waarde uit deze gegevens kunnen halen.

Zet de
eerste
stap!

Geoptimaliseerde werkvloeren

Deze bedrijven en organisaties maken gebruik van onze diensten en technieken om te kunnen investeren in de medewerker en zo een geoptimaliseerde werkvloer te creëren.

Apployee-Logo-White