Apployee

Workshops

Ervaar vitaliteit

Dompel je onder in vitaliteitskennis met onze workshops! We gaan verder dan metingen en challenges: we bieden ook interactieve workshops aan. Deze zijn ideaal om medewerkers te voorzien van praktische tools en inzichten voor een vitale werkplek. Van stressmanagement tot voedingstips en van mentale veerkracht tot leiderschap, onze workshops zijn ontworpen om de vitaliteit op alle vlakken te stimuleren. Geleid door experts, zorgen onze sessies voor inspiratie, bewustwording en actie. Stap voor stap naar een vitale organisatie, samen met Smart Vitality.

Boost de vitaliteit van jouw organisatie!

Onze workshops

Gezonde Leefstijl

Hoe vitaal ben jij eigenlijk? Tijdens deze workshop krijg je hier antwoord op!

We starten met een persoonlijke, innovatieve vitaliteitsmeting voor iedere deelnemer. De 12 pagina’s tellende persoonlijke rapportage (welke uit de meting komt) staat centraal tijdens de workshop. Hiermee krijg je meteen inzicht in wat onze adviezen met jouw lijf kunnen doen en kan je met jouw persoonlijke doelen aan de slag!

Meten is weten!

Vitaal Zelfmanagement

Positieve energie opdoen aan je eigen werk? Dat zou vanzelfsprekend moeten zijn!

Deze training staat volop in het teken van de eigen kracht van de medewerker. De coach zorgt voor een energieke en dynamische dag waarin men vooral met zichzelf aan de slag gaat.

Voor ons betekent ‘Vitaal Management’, dat je dusdanig bewust bent van je eigen drijfveren, waardoor je jouw energie perfect kunt managen.

Vitaal Leiderschap

Vitaal leiding geven zonder dat je zelf weet hoe het met jouw eigen vitaliteit gesteld is? Daar gaan we verandering in maken!

We starten deze dag met een persoonlijke innovatieve vitaliteitsmeting. Vervolgens wordt jouw vitaliteitsrapportage vertaalt naar de organisatie & schakelen we over naar vitaal leiderschap en communicatie. Dusdanig bewust zijn van je eigen drijfveren, betekent dat je je eigen energie ermee kunt managen. Wat straal jij uit?

Boost je Brein

Ken jij de grenzen van je eigen brein en bewaak jij deze? In het dagelijkse leven vragen we veel van onze hersenen en lijkt het alsof dit de normaalste zaak van de wereld is.

Tijdens de Boost je Brein workshops komen diverse aandachtspunten hierover aan bod en geven je inzicht in hoe krachtig jouw brein daadwerkelijk is, hoe je deze het beste kunt sturen en dat je eigenlijk nooit te oud bent om te leren. Dus waar wacht je nog op?! Boost je brein!

Er zijn meerdere workshops beschibkaar. Neem contact op om het volledige overzicht en de prijzen te zien!

Durf te Kiezen

”…durf te kiezen!” Deze woorden zijn essentieel om tot een verandering te komen. Het brengt met zich mee dat het komen tot een verandering vraagt om eerlijkheid en concreetheid.

Verandering leidend tot een gelukkiger leven, een beter functionerende organisatie en/of een gelijkwaardige samenwerking.

Er zijn meerdere workshops beschibkaar. Neem contact op om het volledige overzicht en de prijzen te zien!

Met elke stap dichterbij

stressreductie
werkgeluk
co2 - reductie
duurzaamheid
minder verzuim
leiderschap
gezondheid
veiligheid
motivatie
efficiëntie
balans
rendement
flexibiliteit
Apployee-Logo-White