Apployee

Medewerkers Tevredenheid Onderzoek

Optimaliseer werkgeluk

Iedereen heeft het over duurzame inzetbaarheid, maar waar moet je beginnen? Met ons medewerkerstevredenheidsonderzoek (MTO) krijg je op een eenvoudige en pakkende manier inzicht in het huidige werkgeluk van jouw medewerkers. Aan de hand van specifieke vragenlijsten verzamelen we data, die we verwerken in een uitgebreide rapportage. Het bedrijfsrapport wordt helder toegelicht door een expert. Ontwikkelkansen voor jouw organisatie komen naar voren en je kan meteen aan de slag met de concrete actiepunten!

Hoe werkt het

Het MTO wordt volledig naar wens samengesteld. In overleg bepalen we de onderwerpen van de vragenlijst, zodat deze perfect aansluiten bij de specifieke behoeften van jouw organisatie. Hierbij brengen we de juiste stakeholders in kaart, om de meest waardevolle resultaten te verkrijgen uit het onderzoek. 

Het MTO kan eenvoudig worden ingevuld op alle apparaten zoals smartphones, tablets en laptops. We versturen een uitnodiging naar alle medewerkers en bieden de mogelijkheid om het MTO nog meer onder de aandacht te brengen door middel van een promotievideo opgenomen op jullie locatie. Deze kan worden ingezet om het MTO aan te kondigen en kan gedeeld worden via eigen kanalen. Daarnaast versturen we tussentijds herinneringen. Met deze aanpak behalen we betrouwbare resultaten en een gemiddeld respons van 65%!

Verkrijg meer bedrijfsgeluk binnen jouw organisatie!

Inbegrepen in het MTO

Tijdens het onderzoek sturen wij regelmatig updates, zodat jullie voortdurend op de hoogte zijn van de resultaten. Aan het einde van het traject worden deze samengevoegd in een bedrijfsrapportage. Deze wordt toegelicht door een expert.

Met elke stap dichterbij

stressreductie
werkgeluk
co2 - reductie
duurzaamheid
minder verzuim
leiderschap
gezondheid
veiligheid
motivatie
efficiëntie
balans
rendement
flexibiliteit
Apployee-Logo-White