Apployee

Transport & Logistiek

Bij Apployee begrijpen we dat efficiëntie en tijd van groot belang zijn in de transportsector. De chauffeurs spelen daarin een grote rol en zijn daarmee de basis voor de bedrijfsresultaten. Daarom zetten wij ons in voor vitale en gemotiveerde chauffeurs door middel van realtime, eerlijke data! Onze jarenlange ervaring en diepgaande kennis van de transportsector en mentale en fysieke gezondheid stellen ons in staat een drijvende kracht te zijn achter de vitaliteit van jouw chauffeurs én organisatie. Wij kennen de uitdagingen en ontwikkelen daarvoor op maat gemaakte oplossingen.

We doen dit niet alleen

We werken samen met meerdere partners, waaronder het Sectorinstituut voor Transport & Logistiek, beter bekend als STL. Door deze samenwerking kunnen we meerdere subsidiemogelijkheden aanbieden. Neem contact met ons op zodat we je van meer informatie kunnen voorzien!

8% CO2-reductie én gezonder personeel in 2023.

Zet de
eerste
stap!

Geoptimaliseerde werkvloeren

Deze bedrijven en organisaties maken gebruik van onze diensten en technieken om te kunnen investeren in de medewerker en zo een geoptimaliseerde werkvloer te creëren.

Enthousiaste chauffeurs in de Code 95 training bij H.N. Post & Zonen

In ander nieuws

Apployee-Logo-White