Apployee

Eén tool voor CO2 reductie, inzetbaarheid, veiligheid en rendement

Samenwerken in ontwikkeling

  • CO2 rapporteren en reduceren
  • Correcte, kwalitatieve data in eigendom
  • Aantoonbaar rendement
  • Duurzame inzetbaarheid van mens en voertuig
  • Minder schades en ongevallen
  • Leiderschap ontwikkeling
Bereken eerst mijn return on investment
Smart Driver Coaching App

Datamodel vanuit de praktijk

Het Smart Driver Coaching-datamodel is ontwikkeld vanuit de praktijk en geeft inzicht in het gedrag van de chauffeurs. Real-time data uit het voertuig vormt de basis en wordt gecombineerd met data uit de mens, zijn omgeving en de organisatie waardoor unieke verbanden zichtbaar worden. Op deze manier krijgt iedereen in de organisatie de handvatten voor een positieve ontwikkeling op rijgedrag, veiligheid en vitaliteit.

Apployee Datamodel - Smart Driver Coaching

8% CO2 reductie - de Bruyn Transport

8% CO2 reductie - de Bruyn Transport

Positief leiderschap

Positief leiderschap

Smart Driver Coaching traint en coacht leidinggevenden in positief leiderschap. Het is een bewezen en wetenschappelijk onderbouwde methode, waarmee leidinggevenden leren hoe ze het gedrag van een chauffeur op een positieve manier beïnvloeden. De oprechte aandacht die wordt gegeven aan de medewerkers draagt bij aan betere communicatie tussen afdelingen en een gevoel van betrokkenheid. Daarnaast realiseert deze top-down aanpak positieve effecten op werkgeluk, CO2 reductie, brandstofbesparing en veilig rijgedrag. 

Nu 50% subsidie op Smart Driver Coaching

Nu 50% subsidie op Smart Driver Coaching

Eigen software of de SDC applicatie

API naar bestaande applicatie
Integreer naadloos met je bestaande systemen. Onze API stuurt gegevens rechtstreeks naar jouw vertrouwde applicatie, waardoor je de kracht van Smart Driver Coaching kunt benutten zonder je werkomgeving te verlaten. Koppel de juiste databron aan de juiste persoon in de organisatie voor gepersonaliseerde inzichten.

Web & Smartphone applicatie
Voor leidinggevenden en chauffeurs biedt onze intuïtieve web- en smartphone-applicatie eenvoudige, snelle en eerlijke input. Gamification en een intelligente digitale coach ondersteunen dagelijkse werkzaamheden.

Het CO2-dashboard geeft gevalideerd inzicht, voldoet aan de Corporate Sustainability Reporting Directive (CSRD) richtlijn en is gebaseerd op BigMile calculaties.

SDC App Dashboard
Apployee-Logo-White

Kennismakinggesprek plannen

Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!